Skip to main content

CELEBS

AYTA είναι τα καινούργια παπούτσια της Beyonce!

Θα μείνεις άφωνη...



 

Ναι, είναι αλήθεια. Η Beyonce αγόρασε παπούτσια που κοστίζουν 200.000 λίρες(δηλαδή περίπου 285.000 ευρώ). Η σταρ είναι γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ και τις πολλές φορές extravagant αγορές της, όμως τα παπούτσια που αγόρασε τελευταία κοστίζουν περίπου όσο ένα διαμέρισμα.

Η αγορά των διαμαντένιων παπουτσιών έγινε στο Birminham, από το κατάστημα House of Borgezie, μαζί με μια ζώνη με επίσης πολύτιμους λίθους, που κόστισε 55.000 λίρες. Τα γοβάκια της... Beyonce έχουν πάνω 1.290 πολύτιμες πέτρες και ήρθαν με εγγύηση, κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού η τιμή τους είναι αρκετά υψηλή.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, δήλωσε σε μια τοπική εφημερίδα: «Είναι το απόλυτο, η Beyonce είναι η ιδανική πελάτισσα. Αν θέλεις κάποιον να φορέσει τις δημιουργίες σου, δεν μπορείς να διαλέξεις κάποια καλύτερη από τη Beyonce. Μου είπαν πως τα stilettos είναι για το επόμενό της βίντεο, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο». Η Queen Bey είδε τα παπούτσια σε ένα αμερικανικό περιοδικό και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. 

beyshoes_3976x3007_ed8ae.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.