Skip to main content

CELEBS

Εva Mendes - Ryan Gosling: Παντρεύονται;

H φωτογραφία που μας έβαλε σε σκέψεις...



 

Είναι η αλήθεια. Δεν έχουμε ιδέα για το τι συμβαίνει ανάμεσα στους Eva Mendes και Ryan Gosling, μιας και οι δύο stars έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν μία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Eva δεν την είδαμε, το μωρό τους, που κλείνει σε λίγες μέρες τον πρώτο χρόνο ζωής του, δεν έχουμε θαυμάσει ούτε σε... σκίτσο, και γενικότερα, αμφιβάλλουμε ακόμα και για το αν είναι μαζί!

Κι όμως κυρίες και κύριοι, η λατίνα σεξοβόμβα κάνει την ανατροπή και στην τελευταία της εμφάνιση, επιδεικνύει το εντυπωσιακό της δαχτυλίδι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι δαχτυλίδι αρραβώνων! Παρά το γεγονός, ότι η Eva το φόρεσε στο δεξί χέρι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι το έκανε μόνο και μόνο για να μπερδέψει το κοινό.

Λέτε επιτέλους να πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν; Θα φανεί με τον καιρό. Πάντως έχουμε να πούμε, ότι είναι πραγματικά αξιοθαύμαστοι, που έχουν καταφέρει να μην πουλήσουν την προσωπική τους ζωή όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί τους. Ένα μεγάλο μπράβο και... με το καλό!

2BA777F700000578-3210491-The_ring_made_its_debut_in_July_Eva_Mendes_showed_off_this_emera-m-88_1440524758146_6daf1.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.