Skip to main content

CELEBS

Matt Damon: Έρχεται στην Ελλάδα!

Διάβασε το γιατί...



 

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Matt Damon να ενσαρκώνει τον Jason Bourne, ήταν πριν από περίπου 8 χρόνια, στην πολύ επιτυχημένη ταινία "The Bourne Ultimatum"(Τελεσίγραφο του Μπορν). Ο Damon, όμως, αποφάσισε να συνεχίσει να ενσαρκώνει το ρόλο του σούπερ-στρατιώτη, σε μια νέα ταινία που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2016. 

"Χωρίς να θέλω να προδώσω πολλά, (η ιστορία) είναι ο Bourne μέσα στην Ευρώπη της λιτότητας και σε ένα κόσμο μετά τον Snowden*. Φαίνεται να έχουν αλλάξει αρκετά, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν όλα αυτά τα επιχειρήματα για τις παρακολουθήσεις και για τις πολιτικές ελευθερίες και τη φύση της δημοκρατίας", δήλωσε ο ηθοποιός στο BuzzfeedNews. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Tommy Lee Jones και η Alicia Vikander, ενώ η Julia Stiles θα επιστρέψει ξανά ως Nicky Parsons, ένα ρόλο που έπαιξε από την ταινία του 2002, "The Bourne Identity". 

Όσο για το τα μέρη όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα; "Θα ξεκινήσουμε στην Ελλάδα, ξέρετε, την αρχή της δημοκρατίας. Και η ταινία θα τελειώσει στο Las Vegas, στην πιο τραγελαφική της ενσάρκωση", ανέφερε ο Damon

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να γίνει στις 26 Ιουλίου 2016.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.