Skip to main content

CELEBS

O Ρatrick Carney των Black Keys κατηγορεί τον Jack White για επίθεση άνευ λόγω του αιτίας

Ξύλο στη Νέα Υόρκη



 

Τώρα εκεί στη Νέα Υόρκη κάτι πρέπει να έχει γίνει αλλά άντε να βγάλεις άκρη. Ο Patrick Carney των Black Keys κατηγόρησε δημόσια τον Jack White ότι του επιτέθηκε στα καλά καθούμενα προχθές το βράδυ στο Μεγάλο Μήλο. 

Ο Carney έγραψε για το περιστατικό στο Twitter λέγοντας πως δεν είχε ξανασυναντήσει τον White ποτέ ξανά στη ζωή του αλλά ότι ο τελευταίος μόλις τον είδε έκανε σαν τρελός και προσπάθησε να ξεκινήσει καυγά. Όλα αυτά έγιναν σε ένα μπαρ όπου οι δύο μουσικοί πέτυχαν τυχαία ο ένας τον άλλον. 

Η πλάκα συνεχίστηκε με τον Carney να αποκαλεί τον White «τραμπούκο» και «μαλάκα» αλλά και «κλανιά του Billy Corgan». Ε, το χόντρυνε κοινώς και ποιος είδε τον άλλον και δεν τον φοβήθηκε. Έπιασε κι αυτός τα social media και άρχισε να σκούζει απαιτώντας από τον ντράμερ να σβήσει τα όσα έγραψε.

Μέχρι στιγμής πάντως ο εκπρόσωπος του Jack White δεν έχει κάνει κάποια δήλωση προκειμένου να εξηγήσει πώς ακριβώς συνέβη το εν λόγω περιστατικό κάνοντας μας να σκεφτούμε ότι ίσως την έχει τελικά την φωλιά του λερωμένη. 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε