Skip to main content

CELEBS

Ελευθερία Ελευθερίου: «Αφοσιώνομαι σε μια σχέση σε βαθμό αηδίας»

Δύσκολα δίνει το... πράσινο φως


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για τη σχέση της με τον έρωτα μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αφοσιώνεται σε μία σχέση σε σημείο αηδίας.

«Είναι ωραία πράγμα να ερωτεύεσαι. Οταν ερωτεύομαι, ενθουσιάζομαι και παίρνω δύναμη από τον άνθρωπο μου. Αλλά μου συμβαίνει δύσκολα, είμαι αρκετά δύσκολη στο να δώσω το πράσινο φως σε κάποιον. Μπορεί να με ενδιαφέρει κάποιος αλλά να μην του δώσω τελικά την ευκαιρία. Αν δεν είμαι σίγουρη, δεν θα αφήσω να μπει κάποιος στη ζωή μου» τόνισε αρχικά στο Πρώτο Θέμα.

Σε ερώτηση αν έχει πάρει από φόβο τον έρωτα είπε: «Οχι... Γνωρίζω πολύ καλά ότι η ζωή και ο έρωτας θέλουν ρίσκο. Και οι χαρές υπάρχουν, αλλά και οι απογοητεύσει ς. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ αν αυτό που ζεις εκείνη τη στιγμή είναι το σωστό για σένα. Αυτό το βλέπετε στην πορεία. Με την πάροδο του χρόνου  θα δεις αν η επιλογή σου είναι σωστή. Όταν μου συμβεί να ερωτευτώ, κάτι που συμβαίνει πολύ δύσκολα, δεν φοβάμαι τον έρωτα. Αν πάρω απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο, το κάνω δυναμικά. Για να σου δώσω να καταλάβεις, για να χωρίσω θα πρέπει να είμαι πολύ αγανακτισμένη. Αφοσιώνομαι σε μια σχέση σε βαθμό αηδίας.  Αλλά αν το πάρω απόφαση, εκεί έχει τελειώσει».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.