Skip to main content

CELEBS

Keira Knightley: Της αρέσει η μόδα αλλά... να την βλέπει στους άλλους!

Η Κeira Knightley είναι ατημέλητη.



H Keira Knightley είναι εκείνη η ηθοποιός του Hollywood που αποφάσισε να παρακούσει τους κανόνες της A-list συμπεριφοράς και να εμφανιστεί στον γάμος της με ένα φόρεμα του οίκου Chanel το οποίο είχε φορέσει ξανά στην τελετή των βραβείων BAFTA το 2008. 

«Ήταν το δικό μου… “κάτι παλιό”», σχολιάζει με χιούμορ η Knightley σε συνέντευξή της στο περιοδικό “The Sunday Style”, και συνέχισε: «Ήθελα να αισθάνομαι άνετα. Είμαι τυχερή που κάνω αυτή τη δουλειά και μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω ταινίες εποχής και να φοράω κρινολίνα. Δεν δίνεται σε πολλές γυναίκες η ευκαιρία να ζήσουν την… πριγκιπική τους στιγμή, ενώ εμένα μου δίνεται συχνά».

Η αλήθεια είναι πως η 29χρονη ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις δημιουργίες του παριζιάνικου οίκου αφού έχει υπάρξει και το πρόσωπο για την καμπάνια του αρώματος, Coco Mademoiselle. 

Μιλώντας, όμως, για το δικό της προσωπικό στιλ, η Keira Knightley αποκαλύπτει με ειλικρίνεια ότι δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό που όλοι σχολιάζουν θετικά στις δημόσιες εμφανίσεις της. «Είμαι ατημέλητη, πάντα ήμουν!», είπε χαρακτηριστικά και θα συμπληρώσει με την ίδια πάντα ειλικρίνεια, «μπορεί τώρα που μιλάμε να μην είμαι, αλλά προφανώς κάποιος έχει προσληφθεί για να με κάνει να μη δείχνω λέτσος». Και συνεχίσει τις αποκαλύψεις για τη σχέση της με τη μόδα: «Ποτέ δεν την ακολουθούσα, ιδίως όταν ήμουν νεότερη, απλά βρέθηκα μέσα σ’ αυτή ενώ δεν ήταν γραφτό. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μου δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθώ κάποια fashion show και να βλέπω τη δημιουργική διαδικασία πίσω από ένα σχέδιο».

«Το ρούχο που φοράω για να κάνουμε αυτή τη στιγμή τη συνέντευξη, θα επιστραφεί με το τέλος αυτής. Ποτέ δεν φοράω δικά μου ρούχα γιατί τότε θα εμφανιζόμουν στις συνεντεύξεις με τις φόρμες».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.