Skip to main content

CELEBS

Φαίη Σκορδα: Αποκαλύπτει αν θέλησε όντως να παραιτηθεί η Σάσα Σταμάτη όταν ήρθε στο Πρωινό η Μαρία Ηλιάκη

Χαίρεται για την ομάδα της εκπομπής


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Η Φαίη Σκορδά μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» απάντησε στο πώς νιώθει φέτος με την παρέα του Πρωινού λίγο πριν την πρεμιέρα της Δευτέρας.

«Είμαστε όλοι παρέα, είμαστε όλοι ομάδα. Χαίρομαι που είμαστε μια ομάδα και ο καθένας έχει τη δική του ισχυρή προσωπικότητα. Δεν είναι άτομα που μπορούν να περάσουν αδιάφορα. Είναι όλοι τους δυνατές προσωπικότητες με τις ατάκες τους, και ο Θέμης και η Σάσα και ο Καβατζίκης. Τώρα στην παρέα μας είναι και η Μαρία (σ.σ. Ηλιάκη). Και ο Γιώργος βέβαια!», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε από την εκπομπή αν η Σάσα Σταμάτη θέλησε να παραιτηθεί όταν μαθεύτηκε ότι θα είναι στην ομάδα τους η Μαρία Ηλιάκη, τονίζοντας: «Αυτό παιδιά δεν έγινε ποτέ. Η Σάσα είναι δικός μας άνθρωπος. Όταν πήγαμε στον ΑΝΤ1 μας είπε "εγώ πάντα μαζί σας παιδιά", ούτε την ένοιαζε το κανάλι, ούτε την ένοιαζαν οι οικονομικές απολαβές. Η Σάσα είναι μαζί μας και είμαστε μια χαρά όλοι μαζί. Δεν λέω, όλα τα πράγματα στη ζωή κάποια στιγμή ολοκληρώνονται, αλλά τώρα είμαστε μια χαρά, δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Δεν είναι και πάρα πολλές οι φορές που έχουμε συναντηθεί όλοι μαζί, αλλά σε κάποια ραντεβού που έγιναν δεν έχω δει κάτι τέτοιο, μες στην πλάκα, μες στον χαβαλέ ήμασταν όλοι. Κι εγώ, όμως, μέσα μου, περιμένω να δω αυτή τη συνύπαρξη. Θέλω να πω πως κάτι που μου αρέσει πολύ είναι πως η Ηλιάκη "πειράζει" συνεχώς κι εμένα πολύ, πάντα το έκανε. Επειδή αυτοσαρκάζομαι πολύ, μου αρέσει αυτό», είπε η Φαίη που θεωρεί πως τα αυθόρμητα πειράγματα και τα αστεία, δεδομένου πως όλοι είναι δυνατές προσωπικότητες, κάνουν το αποτέλεσμα πιο ζωντανό και αυθεντικό.οκαλύπτει: Θέλησε όντως να παραιτηθεί η Σάσα Σταμάτη όταν ήρθε στο Πρω1νό η Μαρία Ηλιάκη;       

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.