Skip to main content

CELEBS

Τζένη Μπαλατσινού: Ο πόλεμος και οι... μαχαιριες που δέχτηκε

Tης βγήκε σε καλό


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Παρασκευή η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε για τις προτάσεις που αρνήθηκε και τον πόλεμο των τελευταίων ετών.

«Επειδή βίωσα πάρα πολύ μικρή όλο αυτό με το modeling και την υπερέκθεση – τότε τα μοντέλα ήμασταν στα πάνω μας, όπως τώρα οι τηλεοπτικοί παρουσιαστές – έκανα σχεδόν τα πάντα. Μετά είπα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και να αφοσιωθώ σε αυτό. Μετά, λοιπόν, σε ό,τι πρόταση μου γινόταν είτε για τηλεόραση είτε για να ξαναγυρίσω στη δουλειά, επειδή σταμάτησα πολύ μικρή στο modeling, έλεγα “όχι”. Και μάλιστα με μεγάλη συνειδητότητα και όχι από πόζα ή στιλ. Αυτό μου βγήκε σε καλό» είπε η Τζένη στην Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για τον πόλεμο των τελευταίων ετών, δήλωσε: «Θέλω να σου πω ότι εκείνα τα χρόνια ήταν πιο ήσυχα τα πράγματα. Τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι υπάρχουν μαχαιριές χωρίς λόγο. Πλέον έχει γνώμη ο ένας για τον άλλον και μάλιστα κάποιος που δεν έχει λόγο να την εκφράζει δημοσίως. Εγώ μπορεί να είμαι του ψυχαγωγικού και να έχω γνώμη για το ενημερωτικό. Όλοι πλέον, ειδικά σε αυτή τη χώρα, μπορούμε να έχουμε γνώμη για το οτιδήποτε».

Σε ερώτηση για το αν αισθάνθηκε πως ξέφυγε ποτέ δημοσίως ανέφερε: «Όχι, δεν θεωρώ πως έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Ακόμα και στο πρωινό, που σχολιάζεις τα περιοδικά και πρέπει να πεις κάτι, δε νομίζω ότι έφυγα από το μέτρο. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει και δεν θέλω κιόλας. Αν είναι κάτι να πω, θα το πω μέσα στο σπίτι μου. Και αυτό δεν σημαίνει πως θα έχω και δίκαιο!».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.