Skip to main content

CELEBS

Και ο Justin Bieber...σάρωσε!

Στα φετινά βραβεία MTV!



Αν είσαι από εκείνους που μεγάλωσαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90 τότε αυτό σημαίνει ότι έχεις μεγαλώσει ΚΑΙ με το ΜΤV. Πράγμα που σημαίνει αυτομάτως ότι δεν γίνεται να μην θυμάσαι όχι μόνο τα φοβερά βιντεοκλίπ που έπαιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τις πρωτότυπες εκπομπές - που δεν υπάρχουν πια - αλλά και τις μεγάλες απονομές βραβείων κάθε χρόνο. 

Έτσι, λοιπόν, και φέτος η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων του μεγάλου μουσικού καναλιού έγινε με απόλυτη επιτυχία, αυτή τη φορά στο Μιλάνε της Ιταλίας. Και φυσικά ήταν όλοι τους εκεί, από την Rihanna μέχρι την Taylor Swift και από την Katy Perry μέχρι τους Coldplay για να τραγουδήσουν ζωντανά και να παραλάβουν τα αγαλματάκια τους. 

Κι όμως το παιδί που έκλεψε και φέτος όλη τη δόξα και τη λάμψη δεν ήταν άλλος από τον Justin Bieber, o oποιός αφού αποφάσισε να φρονιμεύσει και να συγκεντρωθεί στη δουλειά του έβγαλε έναν πιο ενδιαφέρον δίσκο απ' αυτούς που μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα, σε συνεργασία με τον Skrillex.

To (πρώην) κακό αγόρι της ποπ κατάφερε λοιπόν να συγκεντρώσει στην αγκαλιά του 5 βραβεία (μεταξύ αυτών του Καλύτερου Άνδρα Τραγουδιστή, Καλύτερης Συνεργασίας και Καλύτερης Εμφάνισης) κάνοντας τις πάντα πιστές Bielebers να παραληρούν κάτω από τη σκηνή. 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.