Skip to main content

CELEBS

Μάριος Αθανασίου: «Πολλά πράγματα μπορεί να φταίνε για μια αποτυχία»

Τονίζει ότι ευτυχώς έχει συνεργαστεί με επαγγελματίες


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Σε συνέντευξή του στο Mytv ο Μάριος Αθανασίου στάθηκε στο σημαντικό ρόλο που παίζει η ομάδα σε μία σειρά, προκειμένου να είναι επιτυχημένη.

«Αυτό που βοηθάει στις σειρές είναι η σύνθεση της ομάδας. Αν οι άνθρωποι έχουν τη διάθεση να περνούν καλά , αυτό γίνεται. Έτσι και σε εμάς. Το έχουμε καταφέρει αυτό. Έχουμε αξιόλογους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ το κλίμα είναι πολύ καλό. Σε αυτό, βέβαια, έχει βοηθήσει πολύ ο σκηνοθέτης μας, ο Βασίλης Θωμόπουλος» εξήγησε στο και συνέχισε:

«Ευτυχώς, όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω, εργάζομαι με επαγγελματίες. Το ζητούμενο δεν είναι πάντα να γελάμε στα γυρίσματα. Μπορεί μια χρονιά να είναι η επαγγελματική συνεργασία από μέτρια ως καλή και να αρκεί αυτό για να κάνεις μια καλή δουλειά. Δεν γίνεται πάντα να είμαστε παιδική χαρά και δεν σημαίνει πάντα ότι έχει και καλό αποτέλεσμα. Το βασικό είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Έχω τύχει σε χρονιές που έχω περάσει καλά και η σειρά δεν πήγε καλά ή δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι εξαιτίας των οποίων μια σειρά δεν πάει καλά. Κάποιες σειρές πετυχαίνουν και κάποιες όχι. Πολλά πράγματα μπορεί να φταίνε για μια αποτυχία».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε