Skip to main content

CELEBS

Julianne Moore: Δεν θα πιστεύεις από τι δηλώνει εξαρτημένη!

Όλοι δεν είμαστε λιγάκι;



 

Η Julianne Moore είναι από εκείνες τις σταρ του Hollywood που έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην καριέρα τους.

Έτσι η διάσημη ηθοποιός αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και τις άσκοπες συνεντεύξεις καταφέρνοντας έτσι να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Την ίδια στιγμή καταφέρνει να διατηρήσει καλά το μυστήριο γύρω από τον χαρακτήρα της με αποτέλεσμα κάθε φορά που κάνει κάποια δήλωση το ενδιαφέρον μας να είναι μεγάλο.

Πρόσφατα λοιπόν η κούκλα Julianne μίλησε αποκαλύπτοντας για τον εαυτό της κάτι που δεν είχαμε φανταστεί πως ισχύει. Το οποίο δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι το ίντερνετ είναι μέσα στη ζωή της σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο από το συνηθισμένο. 

Ναι, η γνωστή πρωταγωνίστρια δηλώνει εθισμένη στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στα social media, εδικά στο Twitter. 

«Το Twitter είναι το μοναδικό πράγμα στο οποίο πιστεύω ότι είμαι εξαρτημένη», είπε. Koίτα να δεις! Βέβαια οι περισσότεροι εδώ που τα λέμε, ένα κόλλημα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το έχουμε.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.