Skip to main content

CELEBS

Gwen Stefani: Αυτή η άγνωστή λεπτομέρεια για τον γάμο της μας στεναχώρησε πολύ!

Γιατί βρε Gwen;



 

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί η φήμη, βασικά έχει πλέον σιγουρευτεί, ότι αιτία του διαζυγίου της Gwen Stefani και του Gavin Rossdale, ήταν η παράνομη σχέση του με τη νταντά των παιδιών τους Mindy Mann.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως η Gwen πέρασε πάρα πολύ δύσκολα μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να φύγει οριστικά από αυτό τον γάμο. 

Όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον της star, αρκετό πριν το χωρισμό, υπέφερε από πόνους στο στομάχι, το κεφάλι, ζαλάδες, αδυναμία, πόνους στους μύες και διατροφικά προβλήματα. Παρά το γεγονός ότι έκανε εξετάσεις και επισκέφτηκε αρκετούς γιατρούς, τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά ήταν ψυχοσωματικά απλώς ο οργανισμός της αντιδρούσε στη στενοχώρια της για τα προσωπικά της.

Ο Gavin βέβαια δεν έδινε δεκάρα για ό, τι συνέβαινε στη σύζυγό του, καθώς ήταν ιδιαιτέρως απασχολημένος με τη νταντά κάτι που φυσικά στενοχωρούσε ακόμα περισσότερο τη σύζυγό του. Πλέον, και έπειτα από την επίσημη αποκάλυψη αλλά και το χωρισμό, η διάσημη τραγουδίστρια είναι καλύτερα και όπως όλα δείχνουν και πάλι ερωτευμένη.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department