Skip to main content

CELEBS

Η Dakota Johnson σου μαθαίνει πώς να είσαι single!

Είσαι έτοιμη για τη νέα της ταινία; (BINTEO) 



 

Μπορεί στο Fifty Shades of Grey η Dakora Johnson να υποδύεται μία συνεσταλμένη πλην γοητευτική δημοσιόγραφο που ξυπνάει τρελά πάθη στην καρδιά ενός κούκλου, πάμπλουτου και ελεύθερου επιχειρηματία, όμως στο νέο της κινηματογραφικό εγχείρημα θέλει να μας δείξει την διαφορετική πλευρά της ζωής.

Κι όταν λέμε διαφορετική εννοώ την πιο...μοναχική και σίγουρα πολύ περισσότερο ρεαλιστική. Έτσι λοιπόν οι παραγωγοί του "Απλώς Δε Σε Γουστάρει", "Valentine's Day" και "Ζευγάρια στα Βαθιά", ετοιμάζουν το φιλμ "How To Be Single" μία ιστορία για το πως να περνάς καλά ακόμα κι αν είσαι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του: single!

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann, Jason Mantzoukas και Alison Brie και φυσικά δείχνει πώς είναι η ζωή μιας ελεύθερης γυναίκας. Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Φεβρουαρίου 2016 (πάνω στην ώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου).

Μέχρι τότε εσύ μπορείς να χαζέψει ήδη το πρώτο επίσημο trailer για να γελάσεις όσο κι εμείς.

{videobox}RrDI4-BSovs{/videobox}

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.