Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lawrence: ΑΥΤΟ θα είναι το νέο της project!

To μάθαμε και μας έκανε εντύπωση...



 

Η Jennifer Lawrence έχει κατακτήσει και με το παραπάνω τον κόσμο της υποκριτικής, έχοντας φτάσει μέσα σε λίγα μόνο χρόνια να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της γενιάς της και έχοντας ήδη ένα βραβείο Όσκαρ στο τσεπάκι της.

Άρα τι μένει; Μία νέα μεγάλη κίνηση στα επαγγελματικά που θα την οδηγήσει στον δρόμο της...σκηνοθεσίας. Ναι, καλά άκουσες. Η διάσημη ηθοποιός έκανε πρόσφατα αποκαλύψεις που μας εξέπληξαν, δηλώνοντας πως αισθάνεται ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσει την τύχη της και στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

«Έχω συμφωνήσει να σκηνοθετήσω κάτι που ονομάζεται Project Delirium. Είναι βασισμένο σ' ένα άρθρο για την ψυχική υγεία το 1960, σαν ένα πείραμα με οξύ που κατέληξε πολύ άσχημα", δήλωσε στο περιοδικό, αναφέροντας, παράλληλα, πως εκτός από το όνειρό της να γίνει ηθοποιός, η ίδια είχε το μικρόβιο της σκηνοθεσίας από τα 16 της χρόνια. "Ήθελα να σκηνοθετήσω περίπου όσο καιρό ήθελα να παίζω. Απλά δε μιλάω γι' αυτό, γιατί προτιμώ απλά να το κάνω", εξηγεί. "Αν είχα προσπαθήσει να το κάνω νωρίτερα, δε θα ήμουν έτοιμη. Τώρα, αισθάνομαι πραγματικά έτοιμη». 

Εμάς πάντως αυτό το κορίτσι μας αρέσει πάρα πολύ και ανυπομονούμε να την δούμε στην καινούργια της αυτή προσπάθεια. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department