Skip to main content

CELEBS

Πώς θα περάσει η οικογένεια Beckham τα φετινά Χριστούγεννα;

O David απαντά...



 

Και όλος ο πλανητής αγαπάει τους Beckham. 

Γιατί είναι πανέμορφοι πανάθεμα τους και δίνουν πάντα προς τα έξω την εικόνα της απόλυτα δεμένης οικογένειας. Μαζί στα εύκολα αλλά μαζί και στα δύσκολα. Αυτές λοιπόν τις ημέρες αγάπης η πιο διάσημη οικογένεια της showbiz (μαζί με τις αδελφές Kardashian - Kendall) ετοιμάζεται να περάσει τέλεια όπως ακριβώς και οποιαδήποτε άλλη φυσιολογική και συνηθισμένη οικογένεια τον πλανήτη. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο διάσημος ποδοσφαιριστής και πάτερ φαμίλιας, αποκάλυψε πώς συνηθίζουν να περνούν οι Beckhams τα Χριστούγεννα λέγοντας ότι κάνουν ό,τι κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος: ανοίγουν δώρα, περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές και απολαμβάνουν όλοι μαζί χριστουγεννιάτικες, παραδοσιακές λιχουδιές, στο σπίτι τους στο Λονδίνο.

Επίσης, αποκάλυψε τι δώρο θα κάνει στην Victoria λέγοντας ότι θα είναι σίγουρα κάτι πάρα πολύ απλό και καθημερινό καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η γυναίκα του αγαπάει τα απλά πράγματα, είναι πολύ βολική και χαίρεται με τις μικρές χαρές της ζωής.

Αν και δυσκολευόμαστε λιγάκι να το πιστέψουμε θα το δεχθούμε μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department