Skip to main content

CELEBS

Madonna: Πήγε τον γιο της στα δικαστήρια λόγω...Χριστουγέννων!

Αυτή τη φορά μας κούφανε...



 

Ο 15χρονος Rocco δεν συμμορφώθηκε με την εντολή της μητέρας του να πάρει το αεροπλάνο από το Λονδίνο, όπου διαμένει αυτήν την εποχή με τον πατέρα του, τον σκηνοθέτη Guy Ritchie, και να μεταβεί στη Νέα Υόρκη

Ο έφηβος γιος της Madonna, Rocco, μάλλον έπαθε... overdose ακολουθώντας τη μαμά του στη διάρκεια δύο μηνών περιοδεία της ανά την υφήλιο, για την προώθηση του νέου της άλμπουμ, Rebel Heart, και έτσι αρνείται να περάσει μαζί της τις γιορτές στο σπίτι της ποπ σταρ στο Μανχάταν.

Ο 15χρονος Rocco δεν συμμορφώθηκε με την εντολή της μητέρας του να πάρει το αεροπλάνο από το Λονδίνο, όπου διαμένει αυτήν την εποχή με τον πατέρα του, τον σκηνοθέτη Guy Ritchie, και να μεταβεί στη Νέα Υόρκη. Έτσι, η διάσημη τραγουδίστρια έτρεξε στο δικαστήριο την Τετάρτη το πρωί, για να εξαναγκάσει τον έφηβο να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του ποπ ειδώλου, ωστόσο ο δικηγόρος του πρώην άντρα της κατέστησε σαφές ότι ο νεαρός δεν πρόκειται να γυρίσει οικειοθελώς στις ΗΠΑ.

«Ο μικρός είπε ότι δεν ήθελε να μείνει μαζί της. Δεν τα πάει καλά με τη μαμά του, πράγμα καθόλου παράξενο για έναν έφηβο σε αυτήν την ηλικία», είπε μια πηγή από τον στενό κύκλο της τραγουδίστριας στην εφημερίδα New York Post.

Η «Βασίλισσα της Ποπ» είχε ανακοινώσει τον Αύγουστο ότι ο νεαρός Rocco θα την ακολουθούσε στην παγκόσμια περιοδεία της. «Νομίζω ότι θα δουλέψει στα παρασκήνια. Δεν ενδιαφέρεται να εμφανιστεί μαζί μου στη σκηνή προς το παρόν. Έχει πολύ πιο cool πράγματα να κάνει», είχε πει σε συνέντευξή της.

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.