Skip to main content

CELEBS

H Adele σχεδιάζει ρούχα...

...και ξέρει ποιο είναι το target group της



Οι δουλειές της Adele στη δισκογραφία πάνε πάρα πολύ καλά. Αλλά καλοί οι δίσκοι και τα τραγούδια και οι συναυλίες αλλά και τα επιχειρηματικά ανοίγματα ακόμα πιο καλά. Τουλάχιστον αυτό έχουν αποδείξει οι περισσότεροι καλλιτέχνες με τεράστια εμπορική απήχηση, οι οποίοι αργά ή γρήγορα στράφηκαν και στον χώρο της μόδας για να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους. 

Έτσι λοιπόν η Adele, που μόλις πριν ενάμιση μήνα κυκλοφόρησε το νέο δίσκο της "25", αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στον κόσμο της μόδας σχεδιάζοντας την δική της σειρά ρούχων, ζητώντας βέβαια την συμβολή και την βοήθεια πολλά σχεδιαστών. Στο νέο αυτό εγχείρημα θα συμμετέχει και η εταιρία Retailer Evans, η οποία ειδικεύεται στα ρούχα που απευθύνονται σε γυναίκες με περισσότερα κιλά.

Η διάσημη τραγουδίστρια μάλιστα ξέρει καλά και το target group στο οποίο θέλει να απευθύνονται τα ρούχα στα οποία θα δώσει την υπογραφή της: Κομψές αλλά πολυάσχολες μητέρες.

Η Adele γέννησε τον γιο της τον Οκτώβριο του 2012 και φαίνεται ότι η μητρότητα την έχει επηρεάσει σε όλους τους τομείς που έχει δει πλέον τη ζωή συνολικά με άλλο μάτι...

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department