Skip to main content

CELEBS

Madonna και Jack White;

Η μουσική είδηση που κάνει από χθες τον γύρο του κόσμου δεν είναι... μουσική



Ως γνωστόν η Madonna αφού τα έσπασε με τον γιο της Rocco και έγιναν θέαμα σε όλο το επιτελείο της περιοδείας της συνεχίζει πλέον μόνη της την τουρνέ της στην Αμερική. Προχθεσινός της σταθμός το Nashville όπου η βασίλισσα της ποπ αποθεώθηκε στα πλαίσια του Reber Heart Tour. 

Στο κοινό όμως υπήρχε και ένας εκλεκτός προσκεκλημένος της ίδιας της Madonna που δεν ήταν άλλος από τον Jack White, o oποίος σύμφωνα με τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει από το live είδε την συναυλία όρθιος στην αρένα, αναμεμειγμένος χαλαρά και ωραία με τον υπόλοιπο κόσμο. 

Παρόλα αυτά η διάσημη τραγουδίστρια βρήκε τον τρόπο να δείξει ότι ο White δεν την αφήνει καθόλου αδιάφορη. Κάποια στιγμή περπατώντας μέχρι την άκρη της σκηνής του απηύθυνε τον λόγο λέγοντας του «Μην το παίζεις άνετος μόνο και μόνο επειδή είσαι διάσημος. Κι εγώ είμαι διάσημη αλλά ενθουσιάζομαι όταν βλέπω κάποιον που μου αρέσει πολύ. Εκτός αν δεν σου αρέσω...». 

Και τότε εκείνος της έστειλε ένα φιλί από απόσταση. «Σε ευχαριστώ,» του είπε εκείνη ικανοποιημένη. «Είναι ένα είδος επιβεβαίωσης».

Ναι, δεν θα αφήσει άντρα για άντρα, είναι γεγονός. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department