Skip to main content

CELEBS

Μάρω Λύτρα: Οι τρεις αποτυχημένες εξωσωματικές και η απόλυση από την κλινική που δούλευε

Μόνο παραμυθένια δεν ειναι η ζωή της στον Καναδά


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ονειρευόταν μια ζωή... χαρισάμενη στον Καναδά, ωστόσο το δικό της παραμύθι δεν έχει μέχρι στιγμής ευτυχή εξέλιξη.

Ο λόγος για τη Μάρω Λύτρα, η οποία απολύθηκε από την κλινική όπου δούλευε, προσπάθησε τρεις φορές να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά απέτυχε.

"Θα μπορούσα να ισχυρίζομαι πως τα περνάω... ζάχαρη, όπως κάνουν πολλοί καλλιτέχνες κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια μου" δήλωσε αρχικά στη Espresso και συνέχισε:

"Θα ήθελα πολύ να ήταν παραμυθένια η ζωή μου στο Μόντρεαλ, αλλά δεν είναι. Πέρασα δύσκολα. Ακόμα είναι δύσκολα...».

Η τραγούδιστρια επέστρεψε στο Μόντρεαλ στα τέλη του 2011 κι έπιασε δουλειά ως νοσοκόμα σε μια κλινική, αξιοποιώντας έτσι το πτυχίο της, ενώ παράλληλα γνώρισε τον επιχειρηματία Theo Pappas (Θεόφιλος Παπαδόπουλος), με τον οποίο έκανε σχέση.

"Ημουν τυχερή που συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο, αλλά ο δρόμος μου γενικότερα δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα» σημειώνει. Πατέρας τριών παιδιών από τον πρώτο γάμο του, ο Theo ζήτησε σύντομα από τη Μάρω να μοιραστούν την ίδια στέγη κι εκείνη δέχτηκε. Η σχέση της με τα παιδιά του υπήρξαν από την αρχή άριστες. Ολα φάνταζαν ιδανικά. Το μόνο που έλειπε ήταν ένα δικό χους μωρό" τόνισε και πρόσθεσε:

«Προσπάθησα πολύ ν’ αποκτήσω παιδί, αλλά δεν τα κατάφερα. Έκανα τρεις εξωσωματικές και δεν πέτυχε καμία, δυστυχώς. Το σώμα μου καταπονήθηκε με όλες αυτές τις ορμόνες που χρειάστηκε να πάρω. Επίσης έπεσα πολύ ψυχολογικά. Ο Τheo είναι δυναμικός, υποστηρικτικός και υπομονετικός. Με αγαπάει και τον αγαπώ, είμαστε καλά ως ζευγάρι και την οικογένεια του προσπαθώ να την κάνω και δική μου. Όμως στην πραγματικότητα είναι τα παιδιά μιας άλλης γυναίκας. Ναι, τ’ αγαπάω πάρα πολύ, αλλά θα ήθελα και δικά μου παιδιά»

Καταλήγοντας η Μάρω Λύτρα τόνισε: «Απολύθηκα από την κλινική στην οποία δούλευα μαζί με άλλα 39 άτομα. Πρόκειται για μια κλινική που ειδικεύεται στις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις. Μέχρι πρότινος η κυβέρνηση εδώ επιχορηγούσε τα ζευγάρια που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά και ήθελαν να το προσπαθήσουν με τεχνητά μέσα. Ομως ο νόμος άλλαξε και η δουλειά έπεσε, με αποτέλεσμα να διώξουν μεγάλο μέρος του προσωπικού της κλινικής».



Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.