Skip to main content

CELEBS

Τάκης Παπαματθαίου: Καλείται να αποδείξει πως είναι ζωντανός καθώς το ΙΚΑ τον θεωρεί νεκρό!

Το ακούσαμε κι αυτό!


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Aπίστευτο κι όμως... ελληνικό. Ο Τάκης Παπαματθαίου αν και ζει και βασιλεύει για το ΙΚΑ θεωρείται νεκρός και καλείται πλέον να αποδείξει το αυτονόητο: ότι είναι ζωντανός.

Την απίστευτη αυτή περιπέτειά του αποκάλυψε ο ηθοποιός τη Δευτέρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».  Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός μπήκε στο πληροφοριακό σύστημα «Άτλας», για να δει τα ένσημά του.

«Πριν τρεις-τέσσερις μέρες μου είπαν ότι υπάρχει αυτό το σύστημα στο ΙΚΑ και μπορώ να μάθω τα ένσημα. Μπήκα κι εγώ να δω και να ευχαριστηθώ για τη συνταξάρα που θα πάρω, γράφω τα στοιχεία, περιμένω και βγάζει… “το όνομα αυτό ανήκει σε θανόντα”!», ανέφερε αρχικά.

Μετά το αρχικό σοκ ο Τάκης Παπαματθαίου έστειλε μήνυμα στο ΙΚΑ για να διορθωθεί το λάθος και εκείνοι τον παρέπεμψαν στα ΚΕΠ για να αποδείξει ότι ζει.

«Έστειλα έναν δικό μου άνθρωπο στο ΚΕΠ και του είπαν ότι πρέπει να πάω να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι είναι ζωντανός!», συνέχισε ο ίδιος και, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Μάλιστα, ο Τάκης Παπαματθαίου ζήτησε συμβουλές για να αποδείξει ότι είναι ζωντανός, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αστειεύεται, προτείνοντάς του χαριτολογώντας να μην πληρώσει την εφορία, αφού το ΙΚΑ τον θεωρεί νεκρό.



Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department