Skip to main content

CELEBS

Johnny Depp: Στα Grammy για τον Lemmy!

To συγκρότημα του ηθοποιού θα τιμήσει τον σπουδαίο μουσικό.



Οι «Hollywood Vampires», το συγκρότημα των σταρ που αποτελείται από τους Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry κ.α. θα αποτίσει φόρο τιμής στον προσφάτως εκλιπόντα τραγουδιστή και μπασίστα των «Motorhead», Lemmy Kilmister, όπως αποκάλυψε ο Cooper στο περιοδικό «Rolling Stone». Την είδηση επιβεβαίωσε και η αμερικανική Δισκογραφική Ακαδημία στο «Entertainment Weekly».

«Ξεκινήσαμε αυτή τη μπάντα ως ένα μέσο να πιούμε στην υγειά των "νεκρών μεθυσμένων φίλων μας" που σύχναζαν στο πατάρι του "Rainbow", και τώρα υποθέτω ότι και ο Lemmy είναι μέλος αυτής της παρέας», τόνισε ο Cooper στο μουσικό περιοδικό. Παρότι η μπάντα δεν έχει καταλήξει στο κομμάτι των Motörhead που θα επιλέξει για να τιμήσει τον Lemmy, ο Cooper επιβεβαίωσε ακόμη πως οι Hollywood Vampire θα παρουσιάσουν το νέο τους single με τίτλο «As Bad As I Am».

Η οργανωτική επιτροπή των βραβείων Grammy έχει ήδη ανακοινώσει πως η Lady Gaga θα τραγουδήσει στη μνήμη του Ντέιβιντ Μπόουι, ενώ ο Chris Stapleton θα συνεργαστεί με τον Gary Clark Jr. και την Bonnie Raitt για να τιμήσουν τον B.B. King. Η βραδιά της απονομής των βραβείων έχει οριστεί για τις 15 Φεβρουαρίου.


Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.