Skip to main content

CELEBS

Brad Pitt - Angelina Jolie: Μίλησε κανείς για χωρισμό;

Το ζευγάρι κάνει την κίνηση έκπληξη και αποδεικνύει ότι είναι μαζί και αγαπημένο...



 

Κανένα άλλο ζευγάρι στην ιστορία της showbiz δεν το χωρίζουν πιο συχνά τα δημοσιεύματα, τόσο που πια είναι πραγματικά αδύνατο να ξέρει κανείς τι απ' όλα αυτά ισχύει και τι όχι.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie πέρασαν το προηγούμενο διάστημα στην Καμπότζη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της ηθοποιού με τίτλο «First They Killed My Father». Αμέσως μετά όλα τα περιοδικά είχαν πρώτη είδηση τον χωρισμό τους υποστηρίζοντας ότι η κρίση στον γάμο τους είναι πια τόσο βαθιά που ο Pitt τα έχει μαζέψει ήδη και έχει φύγει από το σπίτι τους.

Κι όμως κάποιες νέες φωτογραφίες έρχονται να αποδείξουν ότι τίποτα από αυτά τελικά δεν ισχύει. Είναι τα νέα τατουάζ που έκαναν και οι δυο στο κορμί τους και τα οποία συμβολίζουν το πνευματικά τους δέσιμο.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε τον διάσημο tattoo guru Ajarn Noo Kanpai, με τον οποίο η Jolie είχε κάνει και την τίγρη στο κάτω μέρος της πλάτης της το 2004, αλλά και το τατουάζ στον αριστερό της ώμο το 2003.

 Τα τρία νέα σχέδια στην πλάτη της είναι αρχαία βουδιστικά σύμβολα και mantra. «Τα σύμβολα αυτά δίνουν στον άνθρωπο που τα έχει υγεία και προστασία» αναφέρει πηγή της ιστοσελίδας, προσθέτοντας πως «η Angelina είναι ένας άνθρωπος πνευματικός και πιστεύει ότι τα τατουάζ δεν είναι απλά ζωγραφιές πάνω στο σώμα της, αλλά ότι έχουν ένα νόημα, μια δύναμη και μια επιρροή πάνω της».


Παράλληλα, και ο 52χρονος σύζυγός της απέκτησε ένα νέο τατουάζ στο αριστερό του πλευρό. Μάλιστα, κόντρα στις φήμες που θέλουν τον γάμο τους να περνά κρίση, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ζήτησαν από τον Ajarn Noo Kanpai να «χτυπήσει» τα τατουάζ τους με το ίδιο μελάνι, κάτι που, σύμφωνα με την τοπική κουλτούρα, ενώνει πνευματικά τους δύο συζύγους.

1454647318225_Angelinas-tattoos_9ee9d.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε