Skip to main content

CELEBS

To Χ-Factor επιστρέφει!

Το allyou.gr βρέθηκε στην παρουσίαση του λαμπερού show που κάνει come back στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ



 

Με την Αθήνα πιάτο ,έγινε χθές το μεσημέρι, στο roof garden του ξενοδοχείου Hilton, στο πολυτελές Galaxy bar, η συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του X- Factor, της πρώτης μεγάλης παραγωγής του ΣΚΑΪ. Kαι ναι, όλοι ήταν εκεί.

Η υπεύθυνη Τύπου του καναλιού,  Δώρα Γιαννακάκη, και η Διευθύντριας προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη δήλωσαν ενθουσιασμένες για το ότι κατάφεραν να πάρουν τα δικαιώματα για το εξαιρετικά πετυχημένο παγκοσμίως show, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι στην κυριολεξία έδωσαν «μάχη» για να το αποκτήσουν.

Ολοι οι συντελεστές της εκπομπής, με πρώτο τον (πάντα υπέροχο και κούκλο) Σάκη Ρουβά, μοιράστηκαν μαζί μας τον ενθουσιασμό και την χαρά τους για την επιστροφή του αγαπημένου μουσικού show.

la2.jpg

O Σάκης Ρουβάς

Aπό τις πιο ευχάριστες στιγμές του χθεσινού μεσημεριού όταν ο Σάκης Ρουβάς μίλησε πολύ θερμά για το γεγονός ότι ξανασυναντάει μετά από χρόνια τον Γιώργο Λεβέντη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στο ίδιο, φυσικά, show.
 
«Πίστευα ότι έχει κλείσει ο κύκλος του X- Factor και γι' αυτό χάρηκα πάρα πολύ όταν μου έγινε η πρόταση για να το παρουσιάσω...» είπε ο Σάκης Ρουβάς. Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι αυτό είναι ένα πισωγύρισμα για εκείνον έδωσε την  πολύ εύστοχη απάντηση : «Δεν έχει τύχει να ξαναδιαβάσετε ένα βιβλίο που έχετε ήδη διαβάσει; Πάντα ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο».

Εκεί και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν μπορούσαν να κρύψουν την ανυπομονησία τους για την πρεμιέρα της λαμπερής εκπομπής που επιστρέφει δυναμικά.

la4.jpg

Η Τάμτα

Ο Γιώργος Θεοφάνους κάνοντας χιούμορ δήλωσε πως έχουν μοιράσει ρόλους με την Πέγκυ Ζήνα , λέγοντας πως «εκείνη θα κάνει την κακιά!»
 Η Πέγκυ πάντως υποσχέθηκε να είναι δίκαιη και η Τάμτα -που έχει ήδη την εμπειρία δύο X-Factor στην Γεωργία-  δήλωσε πως επειδή ξέρει καλά πώς αισθάνονται οι υποψήφιοι γιατί έχει βρεθεί σε αυτήν την θέση θα είναι πολύ προσεχτική κι ευγενική στον τρόπο που θα τους λέει αυτά που πιστεύει.

la5.jpg

Η Πέγκυ Ζήνα

Από την άλλη, ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε ότι δεν βλέπει την ώρα και  την στιγμή να πιάσει δουλειά και να βοηθήσει φρέσκα συγκροτήματα στα πρώτα τους μουσικά βήματα.

la6.jpg

Ευαγγελία Αραβανή

Παρούσα και η πανέμορφη Ευαγγελία Αραβανή, που θα συντονίζει τα backstage και η οποία έδωσε με τον τρόπο της μάθημα κομψότητας και στιλ, αλλά και ο φετινός guest κριτής του X Factor, o Δημήτρης Λιγνάδης που πόζαρε πάντα χαμογελαστός δίπλα στον καλό του φίλο Σάκη Ρουβά.

la8.jpg

Σάκης Ρουβάς και Γιώργος Λεβέντης

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.