Skip to main content

CELEBS

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν με ενδιαφέρει να με πουν gay»

Τόνισε ότι δεν ήταν προσχεδιασμένη αυτή η δήλωση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Ο Απόστολος Γκλέτσος, που προκάλεσε απίστευτο ντόρο με τη δήλωσή του ότι έχει πάει και με άντρα παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο down town και μίλησε για το πώς αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το εν λόγω προσωπικό του ζήτημα.

«Δεν ήταν προσχεδιασμένο. Είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο με την καούκα στο κεφάλι και μου ’ρθε να το πω. Με τριβέλιζε όλον αυτόν τον καιρό, ήθελα κάπου να το πω. Όλη αυτή η ιστορία με το Σύμφωνο Συμβίωσης και τον θόρυβο που ξέσπασε –κάποιοι βλέπεις έκαναν το Σύμφωνο παντιέρα και φάνηκαν υποκριτές−, μου την έδωσε στα νεύρα και αποφάσισα να κάνω τη δική μου παραδοχή», ανέφερε ο δήμαρχος Στυλίδας.

Σε ερώτηση για το αν τον πειράζει που κάποιοι μετά τις δηλώσεις του θα τον αποκαλέσουν gay, τόνισε: «Δεν με ενδιαφέρει να με πουν gay. Μόνο εγώ ξέρω τι είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Δεν θα προσδιοριστώ σεξουαλικά δημόσια γιατί μετά χάνεται όλος ο σκοπός της δήλωσής μου».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.