Skip to main content

CELEBS

Τάνια Τρύπη: «Τους ρόλους και τις δουλειές τα αφήνω στο θέατρο»

Λατρεύει τη ζωή


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Τάνια Τρύπη έχει μάθει να διαχωρίζει τη δουλειά με την προσωπική της ζωή, τονίζοντας ότι τα πράγματα από την εργασία της τα αφήνει εκτός σπιτιού.

«Λατρεύω τη ζωή. Είναι θέμα χαρακτήρα, καθαρά. Είμαι, εσωστρεφής άνθρωπος και βρίσκω χαρά από τα μικρά και καθημερινά πράγματα. Γι’αυτό και τα παιδιά μου έχουν μείνει εκτός δημοσιότητας, γιατί δεν με ενδιέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Τους ρόλους και τις δουλειές τα αφήνω στο θέατρο. Δεν θα τα πάρω στο σπίτι μου, έχω άλλα πράγματα να κάνω εκεί. Τα έχω τελείως διαχωρισμένα στο μυαλό μου, αλλά ακριβώς επειδή το κάνω από πολύ μικρή, δεν ξέρω πώς το κάνω, γίνεται αυτόματα» είπε αρχικά στο ΟΚ η ηθοποιός και συνέχισε:

«Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι κάτι που δεν με αφορά. Δεν μου αρέσει να μιλάω. Αν πεις κάτι, μπορεί να παρερμηνευτεί. Επιπλέον, δίνεις μια συνέντευξη και μετά γράφουν ότι είπες άλλα ή μπαίνουν τίτλοι περίεργοι θέλω να κάνω τη δουλειά μου, να μιλάω μόνο γι αυτήν και μετά να εξαφανίζομαι. Είναι στάση ζωής. Νιώθω αμήχανα να μιλάω».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.