Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lopez: Γιατί έκλεισαν τα μαγαζιά στην Ρωσία εξαιτίας της;

Για χατίρι της και μόνο!



Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη! Η Jennifer Lopez έχει καταφέρει με το σπαθί της να έχει όλο τον κόσμο της showbiz - και όχι μόνο - στα πόδια της.

Απόδειξη το πρόσφατο ταξίδι της την Ρωσία όπου η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε για να τραγουδήσει στο γάμο του γιου ενός γνωστού και πάμπλουτου, φυσικά, επιχειρηματία.

Και εννοείται πως τα χρήματα που πήρε για όλο αυτό ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητικά, όμως η Lopez φρόντισε να εμπλουτίσει και με κάτι ακόμα το ταξίδι της μέχρι τη Μόσχα. Και τι καλύτερο για ένα κορίτσι της μόδας από πολύ και καλό shopping therapy;

Μόνο που Jennifer είναι αυτή. Δεν μπορεί να ψωνίζει μαζί με όλο τον κόσμο. Γι'αυτό και μερικά καταστήματα της πόλης έκλεισαν για δύο ώρες περίπου ώστε να μπορέσει ηνα κάνει ήρεμη τα ψώνια της, χωρίς πολυκοσμία.

Το ακούσαμε κι αυτό! Να της πούμε βέβαια ότι κοτζάμ Sarah Jessica Parker είχε κάνει πριν λίγες ημέρες την πωλήτρια στη Νέα Υόρκη. Απλώς να το χει κατά νου...

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.