Skip to main content

CELEBS

Amber Heard - Johnny Depp: Την γλίτωσαν στο τσακ...

Τα σκυλιά, η Αυστραλία, το δικαστήριο και η δημόσια συγγνώμη!



Η ηθοποιός Amber Heard, η οποία διώχθηκε για παράνομη είσοδο των σκυλιών του συζύγου του Johnny Depp στην Αυστραλία, δικάστηκε χθες για παραβίαση των νόμων περί καραντίνας που ισχύουν στη χώρα. Το ζευγάρι του Χόλιγουντ απολογήθηκε δημοσίως για την παράνομη εισαγωγή των σκυλιών τους σε ένα βίντεο στο οποίο ο Depp καταγράφεται να λέει πως οι Αυστραλοί είναι "εξίσου μοναδικοί" όπως η άγρια ζωή τους. Επιπλέον, το ζευγάρι επαινεί τη σημασία των αυστηρών νόμων βιοασφάλειας της Αυστραλίας στο σύντομο βίντεο που προβλήθηκε στο δικαστήριο, όπου λίγο νωρίτερα απορρίφθηκαν οι κατηγορίες και η ηθοποιός γλίτωσε τη μεγάλη ποινή που ίσως συμπεριελάμβανε πολυετή φυλάκιση.

Οι Αυστραλοί είναι πολύ αυστηροί όσον αφορά τα μέτρα καραντίνας που επιβάλλουν στα ζώα από το εξωτερικό προκειμένου να αποφευχθεί η εισαγωγή στη χώρα ασθενειών, ιδιαιτέρως λύσσας. Για την παραβίαση των κανονισμών που αφορούν την καραντίνα η αυστραλιανή δικαιοσύνη μπορεί να επιβάλει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών.

Η υπόθεση είχε πάρει πολύ μεγάλη δημοσιότητα σε όλο τον κόσμο και χθες δεκάδες ήταν οι δημοσιογράφοι που περίμεναν το διάσημο ζευγάρι στο δικαστήριο. Τελικά η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, γλίτωσε τα χειρότερα μετά την ομολογία της στο δικαστήριο στην Αυστραλία ότι πράγματι έβαλε στη χώρα με πλαστά έγγραφα μετανάστευσης τα σκυλιά τους, τα δύο τεριέ Pistol και Boo.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department