Skip to main content

CELEBS

Chris Hemsworth: Έχασε το πορτοφόλι του, αλλά ένας 17χρονος μαθητής το βρήκε και του το επέστρεψε!

Και ο ηθοποιός τον ευχαρίστησε δημόσια! (ΒΙΝΤΕΟ)



Zoύμε σε έναν κόσμο που είναι πέρα για πέρα άδικος. Κι όμως ακόμα και σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν τον τρόπο και τη δύναμη μέσα τους να παραμένουν τίμοι, ειλικρινείς και γενναιόδωροι.

Όπως για παράδειγμα ο 17χρονος Tristin Budzyn-Barker, ο οποίος βρήκε παρατημένο στο τραπέζι ενός εστιατορίου ένα φουσκωμένο πορτοφόλι. Το μάζεψε, έριξε μία ματιά και λίγο αργότερα διαπίστωσε ότι εκτός από αρκετά μετρητά, το πορτοφόλι περιείχε μέσα και επίσημα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο ιδιοκτήτης του χαμένου πορτοφολιού ήταν ο διάσημος σε όλους μας Chris Hemsworth.

O νεαρός που είναι φαν και του Chris αλλά και του ήρωα Thorn, τον οποία ο Hemsworth υποδύεται στο σινεμά, αρχικά σοκαρίστηκε και στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει το σωστό. Έστειλε ένα γράμμα στη διεύθυνση που βρήκε πάνω στο δίπλωμα οδήγησης του ηθοποιού, στο οποίο έλεγε ότι έχει βρει το πορτοφόλι και ότι θέλει να το επιστρέψει. Επίσης, γνωρίζοντας ότι ο πρωταγωνιστής επρόκειτο να εμφανιστεί στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ζήτησε σαν δώρο τρία εισιτήρια για τον ίδιο και τους γονείς του.

Έτσι κι έγινε. Ο ηθοποιός συνάντησε τον Tristin στο πλατό της εκπομπής, τον ευχαρίστησε δημόσια για την πράξη του και του χάρισε όλα τα χρήματα που υπήρχαν μέσα στο πορτοφόλι. Αλλά και η αγαπημένη μας Ellen δεν έμεινε ασυγκίνητη από την τιμιότητα του 17χρονου.
Του δώρησε, λοιπόν, μέσω της εκπομπής της 10.000 ευρώ για τις σπουδές του στο κολέγιο.

Να, που η τιμιότητα ανταμοίβεται, λοιπόν! Δες όλο το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί...

{videobox}VndVlwJXogc{/videobox}

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department