Skip to main content

CELEBS

Αmal Alamuddin: Oι τελευταίες φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του κόσμου!

Και δεν είναι για καλό...



Λέμε συχνά για το φαινόμενο «Βradangelina», για το πόσο συχνά οι εφημερίδες και τα περιοδικά ασχολούνται με τους υποτιθέμουν χωρισμούς τους και τα γενικότερα προβλήματα στη ζωή και την οικογένεια τους και ξεχνάμε ότι δεν είναι το μοναδικό ζευγάρι στο Hollywood για το οποίο γράφονται και ακούγονται τόσα πολλά.

Η Amal Alamuddin και ο George Clooney είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα της παραπάνω πραγματικότητας, αφού κάθε λίγο και λιγάκι διαβάζουμε ότι βρίσκονται στα πρόθυρα του διαζυγίου, ας μην συζητήσουμε καλύτερα για τα φανταστικά προβλήματα υγείας της Amal, τα οποία πρωταγωνιστούν συνέχεια στα εξώφυλλα των μεγαλύτων περιοδικών. 

Έτσι και τώρα, οι νέες φωτογραφίες της γνωστής και πετυχημένης δικηγόρου κάνουν τον γύρο του κόσμου προκαλώντας μεγάλη ανησυχία καθώς σε αυτές βλέπουμε την Amal πιο αδύνατη από ποτέ.

Εκείνη και ο George Clooney προσγειώθηκαν στο Φεστιβάλ Καννών και όλοι έκαναν αμέσως λόγια για τα υπερβολικά αδύνατα πόδια της. Φυσικά οι συζητήσεις για νευρική ανορεξία πήραν αμέσως φωτιά και τα κουτσομπολιά ξεκίνησαν. 

Εμείς πάντως ευτυχισμένη την βλέπουμε στο πλευρό του αγαπημένου της George. 

amal_skinny_cannes_2_33940.jpg

amal_skinny_cannes_4_5394a.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε