Skip to main content

CELEBS

Beyonce - Jay Z: Είναι ΑΥΤΟΣ ο πραγματικός λόγος που δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο;

Νέα φήμη στη showbiz...



Kι ενώ ο μουσικός κόσμος εξακολουθεί να έχει σαν νούμερο δύο αγαπημένο θέμα την κυκλοφορία του τελευταίο δίσκου της Beyonce (έπεσε από το νούμερο ένα προσφάτως, μετά την κυκλοφορία των νέων Radiohead), οι φήμες αναφορικά με τις κακές σχέσεις της τραγουδίστριας με τον Jay Z συνεχίζονται.

Στο "Lemonade" η βασίλισσα Βey, oύτε λίγο ούτε πολύ, μιλάει ανοιχτά για την απιστία ή τις απιστίες του συζύγου της, έναν περίπου χρόνο μετά την πολύ σοβαρή κρίση που πέρασε ο γάμος τους και την οποία όλοι ως τώρα πιστεύαμε πως είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν. 

Ένα νέο όμως δημοσίευμα έρχεται να επαναφέρει το σενάριο του διαζυγιού στο προσκήνιο ισχυριζόμενο ότι το διάσημο ζευγάρι δεν τα βρήκε ποτέ αλλά ότι αποφάσισε με λογική και ψυχραιμία να παραμείνει παντρεμένο για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Κι αν το μυαλό σου πάει στην Blue Ivy μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς αφού όπως διαβάζουμε η Beyonce και η Jay Z έχουν πάρει την απόφαση να μείνουν μαζί ώστε να μην χρειαστεί να χωρίσουν την τεράστια περιουσία τους. Είναι βλέπετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα χρήματα.

Το ζευγάρι όσο είναι παντρεμένο έχει αποκτήσει επίσης πάρα πολλά ακίνητα αλλά και μετοχές κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το ενδεχόμενο ενός χωρισμού.

Βέβαια εμείς να πούμε ότι αντίστοιχες θεωρίες έχουν ακουστεί και στο παρελθόν για την Victoria και τον David Beckham και απ' ότι τόσα χρόνια φαίνεται δεν ευσταθούν.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department