Skip to main content

CELEBS

Τaylor Swift: Ο αγαπημένος της Calvin Harris θύμα τροχαίου!

Τι συνέβει στον διάσημο DJ;



Ένας από τους διασημότερους DJ’s του κόσμου και εδώ και αρκετούς μήνες σύντροφος της Taylor Swift ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με 16χρονη οδηγό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι παραγωγές του γίνονται άμεσα επιτυχίες και η είδηση σκόρπισε ανησυχία στους fans του. O λόγος για τον Calvin Harris, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής κατά την διαδρομή του προς το αεροδρόμιο του Los Angeles, βίωσε την άσχημη εμπειρία του τροχαίου ατυχήματος

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως μία 16χρονη οδηγός, καρφώθηκε με το αμάξι της στο δικό του. Η σύγκρουση μπορεί να μην απέβη μοιραία, όμως ήταν ιδιαίταρα σφοδρή, με συνέπεια να μία από τις επιβαίνουσες του άλλου αυτοκινήτου, που καθόταν στα πόδια του φίλου της χωρίς ζώνη ασφαλείας, να εκτοξευθεί έξω από αυτό!

Ο 32χρονος είχε τραυματισμούς κυρίως στο πρόσωπο και αναγκάστηκε να ακρυώσει τις δύο επικείμενες συναυλίες του στο Las Vegas και την Alabama. Δείτε την ανάρτησή του στo Facebook.

Όπως έγινε γνωστό από τα ρεπορτάζ, η υγεία κανενός από τους υπόλοιπους επιβαίνοντες δεν κινδύνευσε σοβαρά, ωστόσο νοσηλεύονται με τραύματα…

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.