Skip to main content

CELEBS

Αmber Heard: Κατηγορεί τον Johnny Depp για κακοποίηση!

«Με χτύπησε αμέσως μετά την αγωγή διαζυγίου»...



Η είδηση ότι η Άμπερ Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Τζόνι Ντεπ, έπεσε σαν «βόμβα» στους κύκλους του Χόλιγουντ, καθώς το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόλις 15 μήνες.

Ωστόσο, πραγματικό σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της ίδιας της 30χρονης η οποία πήγε την Παρασκευή σε ένα αμερικανικό δικαστήριο με μελανιές στο πρόσωπο και κατήγγειλε ότι ο 52χρονος Τζόνι Ντεπ την ξυλοκόπησε, λέγοντας μάλιστα πως είναι θύμα επαναλαμβανόμενης ενδοοικογενειακής βίας!

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το βράδυ του Σαββάτου, ο Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια προσπάθησε να της δώσει χρήματα για να κλείσει το στόμα της και να μην αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν αυτό που συνέβη!

Όμως, η νεαρή ηθοποιός όχι μόνο μίλησε, αλλά φρόντισε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία, όπως την παρακάτω φωτογραφία που σύμφωνα με την Χερντ τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει και βίντεο από την επίθεση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο δικαστήριο η Άμπερ, ο Τζόνι «έσπασε» πάνω στο πρόσωπό της το iPhone του, όταν την είδε να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της,

«Η Άμπερ ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια του τσακωμού ο Ντεπ της πετούσε διάφορα αντικείμενα και συμπληρώνει ότι εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με μια φίλη της και μόλις είδε τον σύζυγό της, της είπε να καλέσει τους αστυνομικούς. Η φίλη της κάλεσε την αστυνομία και μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού», γράφει το TMZ.

Όπως καταλαβαίνεις αυτό θα είναι όντως ένα πάρα (μα πάρα) πολύ δύσκολο διαζύγιο...

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε