Skip to main content

CELEBS

Θάνος Τζάνης: Τι δεν μπορεί να συγχωρήσει στους ανθρώπους;

Αποκάλυψε πως αποφεύγει τις πισώπλατες μαχαιριές


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημεριδα Freddo και στην Σπυριδούλα Τριάντου ο Θάνος Τζάνης, ο οποίος αναδείχθηκε πριν χρόνια από το Dream Show, ακολουθώντας έκτοτε μία αξιόλογη καριέρα στο μουσικο στερέωμα.

Έχεις περάσει δύσκολα οικονομικά;

«Υπήρξαν εποχές στη ζωή μου που δεν ήταν όλα τα πράγματα ρόδινα για μένα όμως μέσα από κάθε δύσκολη κατάσταση, εγώ έβλεπα την θετική πλευρά και σκεφτόμουνα πάντα με αισιοδοξία ο μόνος αληθινός εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος του εαυτός αν καταφέρει να ελέγξει το μυαλό του όλα τα καλά θα έρθουν στην ώρα τους».

Τι είναι αυτό που δεν μπορείς να συγχωρέσεις στους ανθρώπους;

«Κοίταξε συνήθως συγχωρώ είμαι άνθρωπος που δίνω ευκαιρίες για να μη συγχωρέσω κάτι πρέπει να μου κάνει κάποιος κάτι πολύ χοντρό όμως αν θα μπορούσα να πω ότι δε συγχωρώ κάτι αυτό θα ήταν το ψέμα. Προτιμώ μια άσχημη αλήθεια από ένα όμορφο ψέμα».

Σε έχουν αδικήσει σε ότι αφορά τη δουλειά σου;

 «Η αδικία εμένα με έκανε πάντα πιο δυνατό. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να με αδίκησαν ναι, όμως εγώ πάντα προχωρούσα κοιτώντας μπροστά, δε με αφορά η αδικία γιατί πιστεύω πως αν είναι κάποιος να κάνει κάποια πράγματα δουλεύοντας με αξιοπρέπεια και λίγο τύχη θα τα κάνει. Επομένως η αδικία δεν με αφορά».


Έχεις δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα;

«Όχι γιατί έφευγα πριν τα δεχθώ. Ξέρεις οι προθέσεις ενός ανθρωπου απέναντι σου φαίνονται στα πρώτα 5 λεπτά… Πρέπει να ξέρεις να φεύγεις έγκαιρα τώρα Το τι γινόταν από πίσω μου αυτό δεν το ξέρω όμως ο καθένας ανάλογα με τη συμπεριφορά του στον άλλον εισπράττει την αντίστοιχη ανταμοιβή απ τη ζωή. Γι' αυτό  δεν ανησυχώ».

 Μετά το Dream Show η δημοσιότητα ήταν πολύ μεγάλη, πιστεύεις ότι την διαχειρίστηκες λάθος;

«Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ απότομη δημοσιότητα η οποία με βοήθησε σε πολλά πράγματα όμως δεν ήταν η ώρα μου για κάποια από αυτά. Το τραγούδι είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση και θέλει πολλή δουλειά. Ούτε σημαίνει ότι επειδή πήγαμε σ’ ένα τάλεντ σόου ξαφνικά καταξιωθήκαμε κιόλας. Θέλει πολλή δουλειά υπομονή και πολλή αγάπη…. Και γερό στομάχι σε καταστάσεις που πολλές φορές είναι αδιέξοδα».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.