Skip to main content

CELEBS

H "ατάλαντη" Kim Kardashian έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό… Forbes!

Και στη λίστα με τους 100 καλοπληρώμενους celebrities και στο εξώφυλλο του Forbes.


Κατερίνα Σαρρή

Μια… τελείως διαφορετική φωτογράφιση έκανε η Kim Kardashian. Όχι αυτή τη φορά δεν μας έδειξε ούτε τις πλούσιες καμπύλες της, ούτε τα φουσκωμένα της οπίσθια. Ντύθηκε σεμνά και πόζαρε σαν… κυρία στο περιοδικό Forbes μιας και βρίσκεται στη λίστα με τους 100 πιο καλοπληρωμένους celebrities.  

Σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης μίλησε για το πώς κατάφερε να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα με το παιχνίδι της «Kim Kardashian: Hollywood». Διευκρίνισε ότι η ίδια έχει τον απόλυτο έλεγχο του application τόσο σε ότι αφορά την πλοκή όσο και τα ρούχα, το make up και το στυλ μαλλιών που έχουν τα avatars.

Η Kim ιδιαίτερα περήφανη γι' αυτό της το εγχείρημα πόσταρε τη Δευτέρα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη φωτογραφία από το εξώφυλλο γράφοντας στη λεζάντα:

"Τόσο καταπληκτική τιμή να είμαι στο εξώφυλλο του Forbes! Ποτέ δεν είχα ονειρευτεί πως θα γινόταν αυτό και ξέρω πως ο μπαμπάς μου θα ήταν τόσο περήφανος", ενώ δεν παρέλειψε να βάλει hashtag #NotBadForAGirlWithNoTalent στέλνοντάς εμμέσως το μήνυμά της σε όσους την χαρακτηρίζουν ατάλαντη.

 

aaaakatkim3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.