Skip to main content

CELEBS

H Madonna με τέσσερα παιδιά της επισκέφθηκαν το πρώτο νοσοκομείο για παιδιά στο Μαλάουι!

Μαμά και γιος τα έχουν ξαναβρεί και η τραγουδίστρια γέμισε με φωτογραφίες τον λογαριασμό της στο Instagram.


Κατερίνα Σαρρή

Ο 16χρονος νεαρός Rocco, καρπός του έρωτα της Madonna με τον σκηνοθέτη πρώην σύζυγό της, Guy Ritchie, συνόδεψε τη μαμά και τα τρία του αδέλφια, Lourdes, David και Mercy στο ταξίδι τους στο Μαλάουι της Κένυας. Ένα ταξίδι πολύ συναισθηματικό αφού τα δυο μικρότερα -και υιοθετημένα- παιδιά της Madonna γεννήθηκαν εκεί.

Η 57χρονη σταρ, βρέθηκε εκεί προκειμένου να επιθεωρήσει την ανέγερση νοσοκομείου στην πόλη Μπλαντάιρ, την οποία έχει αναλάβει η φιλανθρωπική της οργάνωση "Raising Malawi" και επισκέφτηκε την παιδιατρική πτέρυγα, που βρίσκεται υπό κατασκευή στο Queen's Elizabeth Central Hospital, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρόοδο των εργασιών.

 «Θεωρώ ευθύνη μου να διασφαλίσω ότι αυτό το μέρος θα έχει τον εξοπλισμό και θα είναι πλήρως λειτουργικό σε σταθερή βάση. Επομένως, έχω πολλή δουλειά μπροστά μου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη» δήλωσε χαρακτηριστικά η Madonna, εκφράζοντας την αισιοδοξία της ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί εντός του 2017. Η παιδιατρική πτέρυγα θα περιλαμβάνει την πρώτη μονάδα εντατικής παίδων της χώρας, τρία χειρουργεία αφιερωμένα στην παιδοχειρουργική, μονάδα ημερήσιας φροντίδας και θάλαμο 50 κλινών.

 H τραγουδίστρια ανέβασε το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό στο Instagram: 

aaaakatmadona3.jpg

aaaakatmadonna4.jpg

 

aaaakatmadonna5.jpg

aaaakatmadonna6.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.