Skip to main content

CELEBS

Ο Javier Bardem τέρας του Φρανκενστάιν!

Ο γόης του Hollywood θα γίνει το δημοφιλέστερο τέρας στην Ιστορία του κινηματογράφου.


Κατερίνα Σαρρή

Μετά τον Tom Cruise και  τον Russell Crowe που κάνουν γυρίσματα αυτόν τον καιρό για «Την Μούμια», το περιοδικό Variety αναφέρει ότι ο ο Javier Bardem βρίσκεται σε συζητήσεις για το ριμέικ του εμβληματικού Φρανκεστάιν.

Οι άνθρωποι της Universal βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον διάσημο ηθοποιό, για τον εμβληματικό ρόλο της τερατόμορφης δημιουργίας του Βίκτορ Φρανκενστάιν, της οποίας την πιο διάσημη ενσάρκωση υποδύθηκε ο Borris Karloff τo 1931. 

Το κοινό κινηματογραφικό σύμπαν θα ενώσει πολλά απ' τα τέρατα που έχουν εμπνευστεί απ' τις κλασικές ταινίες της σειράς, αλλά η αναφορά δεν λέει με λεπτομέρειες σε ποια ταινία θα πρωτοεμφανιστεί ο Bardem. Ούτε δηλώνει συγκεκριμένα ποιόν θα υποδυθεί, τον Ντόκτορ Φρανκεστάιν ή το τέρας του.

Κι ενώ περιμένουμε με αγωνία,  η Universal έχει ανακοινώσει ότι εκτός από το ριμέικ του Φρανκενστάιν, έχει στα σκαριά και το ριμέικ της «Νύφης του Φρανκενστάιν». Έτσι, είναι πιθανό να μιλάμε για διπλή συμφωνία για τον Javie Bardem στο ρόλο του θρυλικού τέρατος. 

 

aaaakatfran3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.