Skip to main content

CELEBS

Taylor Swift : Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα- Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη celebrity στον κόσμo

Σύμφωνα με το Forbes, η ποπ σταρ «έσπασε» το ρεκόρ των περιοδειών των Rolling Stones.


Κατερίνα Σαρρή

Η τραγουδίστρια Taylor Swift  κατέκτησε την κορυφή της λίστας Forbes με τους 100 υψηλότερα αμειβόμενους διάσημους του κόσμου, κερδίζοντας 170 εκατ. δολάρια, κυρίως χάρη στην τεράστια επιτυχία που σημείωσε η παγκόσμια περιοδεία της «1989».

Η 26χρονη τραγουδίστρια του «Shake It Off» ξεπέρασε την μπόι μπαντ  “One Direction”, που την περίοδο αυτή τα μέλη της κάνουν ένα διάλειμμα ακολουθώντας σόλο καριέρα. Οι “One Direction” κατατάχθηκαν δεύτεροι με κέρδη που φτάνουν τα 110 εκατ. δολάρια.

Στην τρίτη θέση της λίστας, με 95 εκατ. δολάρια, κατατάχτηκε ο Aμερικανός συγγραφέας James Patterson, ενώ την τέταρτη θέση με 88 εκατ. δολάρια μοιράστηκαν το αστέρι των γηπέδων και ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo με την τηλεοπτική προσωπικότητα, τον Dr. Phil McGraw.

Την πρώτη δεκάδα της λίστας συμπληρώνουν ο Αμερικανός κωμικός Kevin Hart, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Lionel Messi

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα