Skip to main content

CELEBS

Σκηνές βίας και ξυλοδαρμού με τη Lindsay Lohan στη Μύκονο

«Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να δέχεται τέτοια βία και να μένει με έναν άντρα... Δεν αρκεί μόνο η αγάπη για να είσαι με κάποιον», είχε γράψει στα social media η Lohan.


Κατερίνα Σαρρή

 

Σκηνές βίας που εκτυλίχτηκαν μεταξύ της Lindsay Lohan και του συντρόφου της έγιναν κατέγραψε ο φακός, και δημοσιεύτηκαν στην  Daily Mail .

Στις εικόνες μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι ο Egor Tarasov πετάει ύστερα από διαπληκτισμό του με την ηθοποιό το μεγάλης αξίας κινητό της έξω από το αυτοκίνητο που οδηγεί και εκείνη, θυμωμένη βγαίνει και το αναζητεί, πριν την ακολουθήσει και εκείνος και την αρπάξει με βία από τα χέρια προσπαθώντας να τη σταματήσει. Εκείνη προσπαθεί να αντισταθεί σε έναν άντρα δυνατότερό της (και σίγουρα υπό την επήρεια αλκοόλ) αλλά μάταια... "Δεν αρκεί μόνο η αγάπη για να είσαι με κάποιον", είχε γράψει εκείνη χαρακτηριστικά λίγο πριν δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Ρώσο σύντροφό της.

aaaaaaaakatlid3.jpg

 

aaaaaaaakatlid4.jpg

aaaaaaaakatlid7.jpg

aaaaaaaakatlid8.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.