Skip to main content

CELEBS

Ποιος δημοφιλής τραγουδιστής βάζει... χρώμα και φαντασία στο τραγούδι του;

Βγάζει τραγούδι έκπληξη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Προτίμησε να... προσεγγίσει τη μουσική Ιθάκη με μεγάλη υπομονή, πείσμα και περίσσια αγάπη στο μεγάλο του πάθος το τραγούδι.

Έτσι δεν ανήκει στην κάστα των τραγουδιστών που έλαμψαν πρόσκαιρα σαν "φωτοβολίδα", αλλά κέρδισε μία θέση ανάμεσα στους ερμηνευτές που το κοινό εκτιμάει τόσο για τις φωνητικές τους ικανότητες όσο και για τον χαρακτήρα τους.

Ο λόγος για τον δημοφιλή τραγουδιστή, τον Δημήτρη Γιώτη που καθιερώθηκε με την επιτυχία "Ε ναι το έχω", πριν ακολουθήσουν αρκετές άλλες με τελευταία "το Μαγαζί"  ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό come back με ένα τραγούδι διαφορετικό, που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

"Βάλε χρώμα, φαντασία και αγάπα με" είναι ο τίτλος του και όσοι από το στενό του περιβάλλον το έχουν ακούσει έχουν να λένε ότι το "άστρο" του προμηνύεται λαμπρό.

Σε λίγες μόλις ημέρες θα έχετε τη δυνατότητα να το απολαύσετε και εσείς το εν λόγω τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Spicy με τη μουσική και τους στίχους να έχουν την υπογραφή του ερμηνευτή.

0------------------------------------------------------giotis.mesa.gif

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.