Skip to main content

CELEBS

Μαρία Σολωμού: «Με τον Πάνο Μουζουράκη είμαστε τόσα χρόνια μαζί λόγω βλακείας»

Αποκάλυψε αν είναι εύκολη σύντροφος


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την καρδιά της στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Down Town» άνοιξε η Μαρία Σολωμού, η οποία έκανε μία δήλωση για τη σχέση της με τον γνωστό τραγουδοποιό, Πάνο Μουζουράκη, η οποία σίγουρα θα συζητηθεί.

Θα εγκατέλειπες εύκολα την Ελλάδα;

Ναι, κι ας πήγαινα στο εξωτερικό να δουλεύω σερβιτόρα ή να τυλίγω σουβλάκια. Κανένα πρόβλημα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Πάνος να φύγει για Αμερική. Όταν είχε πάει πρόπερσι για έναν μήνα είχαμε φρικάρει. Ήμασταν κάθε μέρα στο FaceTime. Οπότε το εξωτερικό το έχουμε βάλει πλέον στον σκληρό δίσκο και το δουλεύουμε πολύ, γιατί είναι μεγάλη η απόσταση και δεν μπορείς απλώς να πεταχτείς για ένα Σαββατοκύριακο. Του είπα: «Πήγαινε πρώτα εσύ να δεις πως είναι τα πράγματα εκεί και ακολουθώ εγώ».

Με τον Πάνο είστε έξι χρόνια μαζί. Πώς κρατάτε ζωντανή αυτή τη σχέση;

Δεν ξέρω. Νομίζω πως έχουμε καταφέρει να είμαστε τόσα χρόνια μαζί λόγω βλακείας. Υπάρχει αρκετή χαζομάρα, χιούμορ, αγάπη, θαυμασμός και νοιάξιμο ανάμεσα μας. Είναι ο μόνος άνθρωπος που έχω βρει μέχρι στιγμής και μπορεί να με συναγωνιστεί σε όλα. Γελάμε πολύ, παίζουμε, γενικά δεν βαριόμαστε.

Είσαι εύκολη σύντροφος;

Για μια πολύ μεγάλη περίοδο στη ζωή μου - μέχρι και που γέννησα - ήμουν πολύ δύσκολη. Δεν υπολόγιζα τον σύντροφο μου, δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο μου η λέξη «εμείς». Έλεγα: «Εγώ το καλοκαίρι λέω να πάω εκεί κι εκεί. Πως σου φαίνεται;». Ήμουν πάντα «εγώ και ο άλλος». Έχω δυσκολέψει πραγματικά πολύ κόσμο. Να σκεφτείς, όπου κι αν πηγαίναμε, έπαιρνα το αμάξι μου για να έχω την αίσθηση ότι μπορώ να φύγω ανά πάσα στιγμή. Ήμουν πάντα πολύ μονάδα στις σχέσεις μου. Τώρα όμως έχω αλλάξει. Είμαι ένας πολύ πολύ εύκολος άνθρωπος. Αρκεί να βρεις τα κουμπιά μου.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε