Skip to main content

CELEBS

Η αίτηση διαζυγίου της Angelina Jolie!

Στη δημοσιότητα δόθηκε η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε στο δικαστήριο του Los Angeles, η Angelina Jolie.


Κατερίνα Σαρρή

Το λαμπερό ζευγάρι που τον Αύγουστο γιόρτασε τη δεύτερη επέτειο γάμου του, σχεδόν έναν μήνα μετά, αποφασίζει να χωρίσει έπειτα από σχέση 12 ετών, σοκάροντας το Hollywood και τους θαυμαστές του.

Η 15η Σεπτεμβρίου όμως θα... μείνει στην ιστορία  γιατί είναι η  ημερομηνία χωρισμού που έχει γράψει η Angelina Jolie στην αίτηση διαζυγίου, την οποία κατέθεσε τη Δευτέρα. 

Στην δεκασέλιδη αίτηση, την οποία δημοσίευσε η Daily Mail, η Jolie δεν ζητά διατροφή. Όπως βλέπετε έχει επισημάνει το κουτάκι που γράφει "irreconcilable differences", σε ελεύθερη απόδοση "αγεφύρωτες διαφορές".

Η 41χρονη ηθοποιός αιτήθηκε να λάβει την πλήρη επιμέλεια των έξι τους παιδιών και ζήτησε από τον δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση να επιτρέπει στον Pitt να τα επισκέπτεται.

 "Δεν επιθυμεί ο Brad να έχει μαζί της την κοινή φυσική επιμέλεια των παιδιών, μονάχα την κοινή νομική επιμέλεια", γράφει το TMZ. Επιπλέον, δεν ζητεί την καταβολή διατροφής από τον 52χρονο ηθοποιό...

 

brandelina3.jpg

brandelina4.jpg

brandelina5.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.