Skip to main content

CELEBS

Mariah Carey: Την παράτησε o αρραβωνιαστικός της!

Γενναιόδωρος ο πρώην τής είπε να κρατήσει το μονόπετρο αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.


Κατερίνα Σαρρή

Ο αρραβωνιαστικός της Mariah Carey και ιδιοκτήτης καζίνο, James Parker, την άφησε στα κρύα του λουτρού, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού Τύπου, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, να της αφήσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων που του κόστισε το (υπέρογκο) ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με φίλους της διάσημης και το περιοδικό “Woman's Day”, ο πάμπλουτος αρραβωνιαστικός της της  είπε να χωρίζουν γιατί ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή εκτός από τα οικονομικά όμως ρόλο στον  χωρισμό έπαιξε και το νέο ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια. Ο Parker ήταν αντίθετος με την απόφασή της να συμμετέχει σε αυτό το σόου και κυρίως ήταν αντίθετος με το γεγονός ότι θα έβγαινε προς τα έξω η προσωπική τους ζωή. "Ήταν κάτι που τον ενοχλούσε αφόρητα".

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά από ένα χρόνο σχέσης. Η Mariah είχε βρει στο πρόσωπο του Parker τη σταθερότητα και την ασφάλεια που αναζητούσε.

 

carreyyy3.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.