Skip to main content

CELEBS

Ο Jon Bon Jovi στηρίζει την Hillary Clinton

O τραγουδιστής πιστεύει πως θα ήταν δίκαιο να επικρατήσουν οι Δημοκρατικοί.


Κατερίνα Σαρρή

 

Mετά τη Jennifer Lopez, την Beyonce και δεκάδες ακόμη μεγάλους σταρ, ένας ακόμη καλλιτέχνης έρχεται να προσφέρει τη στήριξή του στην Hillary Clinton, λίγο πριν τη μάχη της κάλπης. 

Ο Jon Bon Jovi  εξέφρασε την ανησυχία του για την πόλωση που επικρατεί στην προεκλογική περίοδο των Προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, η οποία όσο πλησιάζει η μέρα της τελικής εκλογικής αναμέτρησης κλιμακώνεται.

“Είναι τρομερή η έκφραση μίσους απέναντι στο πρόσωπο της Hillary Klinton. Πάρτε ως παράδειγμα όταν είχε αρρωστήσει με πνευμονία και φοβούνταν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, έτσι είναι το φυσιολογικό και θα πρέπει να το παραδέχονται στον κόσμο”, δήλωσε ο τραγουδιστής και κιθαρίστας.

Παρότι η Clinton, όπως και ο αντίπαλός της Donald Trump είναι αντιπαθής σε πολλούς Αμερικανούς, πιστεύει ότι θα ήταν πιο δίκαιο τις εκλογές να κερδίσουν οι Δημοκρατικοί. “Ελπίζω ότι θα κερδίσει η Clinton, γιατί είναι καλύτερη. Ήταν η Πρώτη Κύρια των ΗΠΑ, γερουσιαστής και υπουργός”, είπε ο 54χρονος σταρ.

Ο Jon Bon Jovi, μετά από πολλά χρόνια, μόλις κυκλοφόρησε το νέου του άλμπουμ με τίτλο «This House is not for sale», ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Clinton για περισσότερα από 20 χρόνια και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας έχει υποστηρίξει πολλές φορές την υποψηφιότητα της Hillary.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.