Skip to main content

CELEBS

O Brad Pitt έχει "άσο στο μανίκι"- Ηχητικά ντοκουμέντα ενάντια της Angelina

Το “παιχνίδι” έχει αρχίσει αν γίνεται πολύ βρώμικο.


Κατερίνα Σαρρή

H  Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μια μέρα μετά από ένα έντονο επεισόδιο μέσα σε πτήση αεροπλάνου που ήθελε τον Brad  να επιτίθεται σε ένα από τα παιδιά του, τον Madox. Οι τελευταίες έρευνες αθώωσαν τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος τώρα φαίνεται να περνά στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι υποστηρίζουν ότι ο Brad Pitt έχει ηχητικά ντοκουμέντα στα χέρια του που θα μπορούσαν να στοιχίσουν στην Angelina Jolie την αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Όπως ανέφερε άνθρωπος κοντά στο περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στη βρετανική εφημερίδα αναφέρει: «πιστεύουμε ότι αυτές οι ηχογραφήσεις που καταγράφουν λόγια της Jolie θα είναι δυναμίτης εναντίον της αν δημοσιοποιηθούν».

Και συνέχισε: “Κανείς δεν θέλει να παίξει βρόμικα γιατί δεν είναι καλό για τα παιδιά αλλά η ηθοποιός και η ομάδα της χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να αποδομήσουν τον Brad, με στόχο να τον εμποδίσουν από το να έχει κι αυτός μερική επιμέλεια των παιδιών.   

Ναι, υπήρχε μια έντονη λογομαχία του Brad με τον γιο του Maddox στο αεροπλάνο τους αλλά δεν υπήρξε καμία κακοποίηση. Ο Pitt έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φτάσει σε μια συμφωνία μαζί της και να σταματήσουν να ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλον”, κατέληξε η πηγή.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.