Skip to main content

CELEBS

Η Gaga θα εμφανιστεί στις πασαρέλες της Victoria’s Secret

Για μια ακόμα φορά μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής θα ανέβουν στην πασαρέλα για το σόου της Victoria's Secret μαζί με τα "Αγγελάκια".


Κατερίνα Σαρρή

Λίγες μέρες απομένουν για το πολυαναμενόμενο ετήσιο show της Victoria’s Secret που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Grand Palais του Παρισιού, στις 5 Δεκεμβρίου

Gigi και Bella Hadid, Adriana Lima, Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio, Irina Shayk και Karlie Kloss, είναι μόνο μερικές από τις διάσημες καλλονές που θα περπατήσουν στο catwalk φορώντας τις εντυπωσιακές lingerie δημιουργίες του αμερικανικού οίκου.

Ποιοι όμως θα είναι φέτος οι τραγουδιστές που θα δούμε επί σκηνής;

Τρία μεγάλα ονόματα της αμερικανικής μουσικής σκηνής θα δώσουν το “παρών” τους στη λαμπερή εκδήλωση! Πρόκειται για τη Lady Gaga, τον Weeknd και τον Bruno Mars!

Κι ενώ οι δύο τελευταίοι έχουν ντύσει και στο παρελθόν τα shows του γνωστού label (το 2015 και το 2012 αντίστοιχα ) η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα ανέβει για πρώτη φορά στο catwalk των αγγέλων. 

Η ίδια συμμετείχε εφέτος και σε άλλες μεγάλες διοργανώσεις, αφού άνοιξε το Superbowl, για το οποίο μάλιστα επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της και για το 2017, ενώ στο πλαίσιο της τελετής των Oscar κέρδισε τις εντυπώσεις με τη παρουσία της. 

Κι αφού έχει μόλις λανσάρει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Joanne», δεν υπάρχει αμφιβολία πως στο πλαίσιο της performance της για το show θα συμπεριλάβει κομμάτια από το νέο δίσκο, που σίγουρα θα είναι τα hit του αύριο. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department