Skip to main content

CELEBS

To νέο trend που έχει ξετρελάνει το Hollywood:«Mannequin Challenge»

Μετά από το «ice bucket challenge», ήρθε το «Mannequin Challenge»!


Κατερίνα Σαρρή

 

Οι διάσημοι του Hollywood δεν θα μας αφήσουν να ηρεμήσουμε ποτέ… Μια νέα «τρέλα»  ξεκίνησε από την Αμερική και κάνει θραύση στα social media. 

Το «Mannequin Challenge» πρώτοι το δημιούργησαν οι ομάδες του NBA και στη συνέχεια εξελίχθηκε σ' ένα από τα διασημότερα »παιχνίδια», με αθλητές, πολιτικούς, διακεκριμένες προσωπικότητες και χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης να δημιουργούν το δικό τους βίντεο υπό το hashtag «#MannequinChallenge».

To νέο trend του διαδικτύου έχει τις ρίζες του σ' ένα από τα πιο απολαυστικά παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, το αγαλματάκια ακούνητα, μόνο που στη νέα εκδοχή του περιλαμβάνει και ένα άτομο που καταγράφει την εικόνα.

Συνήθως, η ομάδα είτε αθλητική είτε εργασίας παραμένει ακίνητη κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων της, μέχρι ένας απ΄εκείνους να τραβήξει το βίντεο.

Στην «παγίδα» της νέας πρόκλησης εκτός από τις ομάδες μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, έπεσε και η νυν πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα καθώς και η Χίλαρι Κλίντον.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.