Skip to main content

CELEBS

To εντυπωσιακό σπίτι που θα μετακομίσει η οικογένεια Ομπάμα

Δεν είναι Λευκός Οίκος, αλλά η νέα μετά-προεδρική κατοικία δεν είναι διόλου αδιάφορη.


Κατερίνα Σαρρή

Ο Ομπάμα και η οικογένειά του σύντομα θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο, αφού τον Ιανουάριο θα πρέπει να εγκατασταθεί ο Ντοναλντ Τράμπ  και για αυτό το λόγο έχει φροντίσει ήδη να βρει ένα καινούριο καταφύγιο.

Το σπίτι βρέθηκε, όπως έγραψε το Politico και μετέδωσε το CNN. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κατοικία λίγα χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο στην περιοχή της Ομοσπονδιακής Πρωτεύουσας, όπου διαμένουν διπλωματικές αποστολές.

Η οικογένεια Ομπάμα θα μετακομίσει, όπως γράφει το USA Today, στη γειτονιά Kalorama, που απέχει μόλις δυο μίλια από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον. Ο βασικός λόγος που η οικογένεια επέλεξε το μελλοντικό τους σπίτι να βρίσκεται μια ανάσα από τον Τραμπ, είναι λόγω της μικρής τους κόρης Σάσα, η οποία πηγαίνει ακόμα σχολείο και αναμένεται να αποφοιτήσει το 2018. 

Χτίστηκε το 1928, έχει μέγεθος 761 τετραγωνικών, διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και 8,5 μπάνια. Πωλήθηκε το 2014 έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Η σημερινή του αξία υπολογίζεται σε 7 εκατομμύρια δολάρια και μπορεί κανείς να αντιληφθεί την αξία που θα έχει, όταν οι Ομπάμα θα το αφήσουν. Προφανώς, δεν θα το αγοράσουν, αλλά θα το νοικιάσουν έναντι 22.000 δολαρίων το μήνα. 

 

aaaaaaaobamaaa3.jpg

aaaaaaaobamaaa4.jpg

 

aaaaaaaobamaaa5.jpg

aaaaaaaobamaaa6.jpg

aaaaaaaobamaaa7.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department