Skip to main content

CELEBS

Χρόνια πολλά, Σάκη!

Σήμερα ο Σάκης έχει γενέθλια. Απίστευτο κι όμως αληθινό: γίνεται 45!



Για να εξηγήσεις το «φαινόμενο Ρουβάς» χρειάζεσαι πολλές ώρες, άπειρο μελάνι ή έστω άπειρες σελίδες word. Το σίγουρο είναι πως ο Σάκης Ρουβάς δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο «Σάκηηηηηηηηηηης»! Του «Mην αντιστέκεσαι», του “Shake it”, του «Ήρθες», του «Σ’έχω ερωτευθεί». Είναι το έτοιμοιοιοι, τα πανέμορφα πράσινα μάτια, το φωτεινό, λαμπερό χαμόγελο,η τρυφερή φωνή, το αγόρι και ο άντρας της Κάτιας Ζυγούλη, ο μπαμπάς των 4 παιδιών τους.

Σήμερα ο Σάκης έχει γενέθλια. Γίνεται 45!!! Aυτό το απίστευτα χαρισματικό πλάσμα που εδώ και 25 χρόνια, μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, βάζει όλο και πιο ψηλά τον πήχη, βελτιώνεται, ξεπερνάει τους στόχους του, κερδίζει όλα τα στοιχήματα, προσπαθεί, βάζει (για λίγο) στην άκρη το τραγούδι και κάνει θέατρο, ωριμάζει, κλέβει τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας, σβήνει 45 κεράκια. Είναι το αγόρι-άντρας που κερδίζει. Κερδίζει διακρίσεις, βραβεία, φήμη, αγάπη. Κερδίζει γιατί τολμάει. Πραγματοποιεί μεγάλα, τεράστια άλματα. Και πετυχαίνει μεγάλες νίκες.

https://www.instagram.com/p/BCIFrUrBYmU/

 

Tι  νιώθεις να σε ενώνει και τι να σε χωρίζει με τον Σάκη Ρουβά του «Έλα μου», τον ρωτήσαμε στην αποκλειστική   συνέντευξη που μας έδωσε στο allyou.gr

«Βασικά μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο», είπε. «Όλα είναι διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος, δεν τα ξεχωρίζω κάπως μέσα στο μυαλό μου. Τα κάνω όλα με την ίδια αγάπη και από το καθένα εισπράττω διαφορετικά πράγματα, που για μένα είναι εξίσου σημαντικά. Σίγουρα η αίσθηση που έχω όταν ανεβαίνω σε μια σκηνή για να τραγουδήσω, με την αίσθηση που έχω όταν ανεβαίνω στη σκηνή για να παίξω θέατρο είναι πολύ διαφορετικές, αλλά η μία δεν αναιρεί την ομορφιά της άλλης. Ξέρω ότι στη ζωή μου έχω ακολουθήσει μια συγκεκριμένη πορεία για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα και πραγματικά δεν μετανιώνω για τίποτα, γιατί ξέρω πως είμαι αυτός που είμαι, ξέρω γιατί έκανα τα πράγματα που έκανα και τις συγκεκριμένες επιλογές. Η μεγάλη ευτυχία για μένα είναι ότι στη ζωή μου ήθελα κάποια πράγματα κι αυτά τα πράγματα έγιναν. Είμαι από τους τυχερούς που τα όνειρα τους γίνονται πραγματικότητα»

Χρόνια πολλά και καλά, Σάκη! Πάντα ευτυχισμένος, φωτεινός, δυνατός, λαμπερός και πάντα με γεμάτη καρδιά κι αγκαλιά!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.