Skip to main content

CELEBS

Jamie Dornan: Είναι ο πιο sexy άντρας για το 2017

Είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται μετά τον ρόλο του Mr.Grey στη επιτυχημένη ταινία «50 αποχρώσεις του Γκρι».


Κατερίνα Σαρρή

Τον γυναικείο πληθυσμό παγκοσμίως φαίνεται πως έχει τρελάνει ο «Mr. Grey», ο πρωταγωνιστής της πιο πολυσυζητημένης κι ερωτικής ταινίας της χρονιάς.

Ο κατά κόσμον Jamie Dorman κατέκτησε την κορυφή στο δημοψήφισμα του Βρετανικού περιοδικού Glamour για τους 100 πιο σέξι άντρες του 2017 όπως τους όρισαν οι αναγνώστριες του. 

Το περιοδικό παρουσιάζει του πιο καυτούς άντρες σε μία... αντίστροφη μέτρηση από τη θέση 100 μέχρι τη θέση ένα. Η λίστα περιλαμβάνει άντρες από την μικρή και μεγάλη οθόνη, την μουσική, τον αθλητισμό, τα σόσιαλ μίντια και γενικότερα από κάθε επαγγελματική κατηγορία κι όπως σημειώνει το περιοδικό, η κατάταξη προέκυψε ύστερα από ψηφοφορία των αναγνωστριών του.

Πάντως οι «κλασσικοί» σέξι άντρες έχουν μείνει λίγο πιο πίσω στη λίστα με τον 53χρονο Τζόνι Ντεπ να βρίσκεται στην 89η θέση, τον 36χρονο Τσάνινγκ Τέιτουμ στην 72η, τον Τζέραρντ Μπάτλερ στην 70η και τον 41χρονο Μπράντλεϊ Κούπερ στην 62η θέση.

Λίγο καλύτερα τα πήγε ο 46χρονος Ματ Ντέιμον που τον συναντάμε στην 61η θέση, ο 31χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο στην 55η, ο 32χρονος πρίγκιπας Χάρι μία θέση πιο πάνω, ο 53χρονος Μπραντ Πιτ στην 51η, ο 42χρονος Λεονάρντο Ντικάπριο στην 48η, ο 41χρονος Ντέιβιντ Μπέκαμ στην 38η και ο 44χρονος Μπεν Άφλεκ στην 35η θέση.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.