Skip to main content

CELEBS

Σοκάρει η κόρη του Μάικλ Τζάκσον: “Δολοφόνησαν τον πατέρα μου”

Η 18χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ σπάει τη σιωπή της δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone.


Κατερίνα Σαρρή

Η Πάρις ήταν μόλις 11 όταν ο Τζάκσον -σύμφωνα με τους γιατρούς - πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 2009 που προκλήθηκε από ένα θανατηφόρο συνδυασμό των συνταγογραφούμενων φαρμάκων. 

Ακούγεται σαν μια συνολική θεωρία συνωμοσίας αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές του και όλοι στην οικογένεια το γνωρίζουν”, λέει χαρακτηριστικά η Πάρις.

Όπως γράφει η Daily Mail η μικρή θέλει δικαιοσύνη. “Σίγουρα θέλω, αλλά είναι παιχνίδι σκακιού. Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό τώρα”

Παράλληλα η 18χρονη αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού στα 14 της χρόνια γεγονός που την έκανε να κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας και να μπλέξει με ναρκωτικά. 

Η αποτοξίνωση της σε θεραπευτικό κέντρο στη Γιούτα μετά την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή. Σήμερα η έφηβη βγαίνει με τον 26χρονο Μάικλ Σνόντι και δηλώνει ότι θέλει να κερδίσει μόνη της τα χρήματα της και να μη βασίζεται στην περιουσία που της άφησε ο πατέρας της. 

Αυτόν τον καιρό εργάζεται σαν μοντέλο ενώ στα άμεσα της σχέδια είναι η ενασχόληση της με την υποκριτική.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajac3.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.